Skip to content

“Before” pics

January 13, 2012

The basement space of the OEH building that is becoming my lab was not in use for a while. It was originally divided into several rooms that were slowly filling with unused furniture, old equipment etc. This is how the lab looked until December, when construction began. I am receiving regular photo-updates on the state of the lab, and I plan to share them here.

Thanks to Mat Romick and Wilson Architects for these images.

Advertisements

From → newlab, Uncategorized

Leave a Comment

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: